Inter Milan 1994/96 Umbro hemmatröja

Comments · 196 Views

Inter Milan 1994/96 Umbro hemmatröja

Innan deras långvariga samarbete med Billiga Fotbollströjor fortsatte till denna dag, hade AC Milan - Inter/Milan - en vacker samling kit från den brittiska leverantören Umbro. Det här exemplet från mitten av 1990-talet kanske inte har samma omfattning som sina Pirelli-sponsrade motsvarigheter, men det är stilen på skjortor som bärs av sådana som Roberto Carlos och Dennis Bergkamp, ​​med de berömda svarta och blå ränderna snyggt trimmade i guld. den med ett broderat märke och snygg krage. Som ofta är fallet med denna klassiska era, har materialet också subtila jacquards för lite djup.
Nu har även PSG:s målvaktsdräkt 2023-2024 läckt ut och det är nästan identiskt med FC Barcelona. Båda har Malachite Nike Gardien v Målvaktströja som mall. Det är inget nytt för Nike att erbjuda sina lag samma målvaktströja. Det har varit sant för de flesta lag de senaste åren: Liverpool, Tottenham och Chelsea har alla fått minst en distinkt färg. Modellerad efter Nike 23-24 målvaktströja, kommer Nike Barça 23-24 målvaktströja i en grön "malakit"-färg. En tonal diagonal grafik vrids för att skapa en sofistikerad bågedesign. Liksom spelartröjorna har Nike Barcelona 2023-2024 målvaktströja en diamantform ovanpå märket. Nike PSG 2023-2024 målvaktströja är exakt samma som Barcelona-tröjan, bara med en annan logotyp.
Vi kan publicera nya bilder på bortadräkten från Real Madrid. Den här gången visade de en replikversion av tröjan. Vi kan avslöja ett möjligt Nike Barcelona 23-24 bortaställ. Den är övervägande vit med blå logotyper och halverade Blaugrana-manschetter. Vi gjorde det kompletta utseendet på tröjan och jackan med FIFA Kit Creator, som är ett utmärkt verktyg för alla att skapa sitt eget (koncept) kit. Barcelona 23-24 på bortaplan är vit. Barcelona 23-24 bortatröjan är vit med en blå Swoosh. Spotify-logotypen är också blå. Den officiella färgen för Nike FC Barcelona 23-24 säsongen bortatröja är "White/Royal Blue/University Red". I slutet av 1970-talet var FC Barcelonas tredje dräkt vit. Den legendariske Johan Cruyff var den sista spelaren som bar den vita tröjan 1977-78.

Comments
@socialvkay Code Github Our telegram