Chelseas hemmadräkt för 2023-2024 kommer snart

Comments · 143 Views

Chelseas hemmadräkt för 2023-2024 kommer snart

Chelsea FC har förberett en video för fans att avslöja sitt kit för den kommande säsongen, med Nintendo som spelar en stor roll i den. Kommer de att träffa en överenskommelse med den ikoniska japanska videospelstillverkaren? självklart inte. Chelsea behöver en ny tröjsponsor. Tidigare hade Premier League blockerat ett avtal med Paramount+ på grund av sändningspartnerregler och rykten om en möjlig koppling till www.fotbollbilliga.com, men det slutade med att det hölls uppe av fanprotester.
Video släppt av Chelsea på den nya Thread-plattformen visar Nintendo-konsolen som kör ett spel med lejon och fotbollar, symboler som är nära förknippade med klubben. "Det här är en 90-talsgrej" i slutet av videon. Mockups - kommer inte att hända Tack vare @Otroški nogometni dresi för mockuperna Billiga Fotbollströjor kan vara säker på att Nintendo inte kommer att vara Chelseas tröjsponsor. Istället antyder videon bara att Chelseas nya hemmadräkt 2023-2024 kommer att vara inspirerad av dräkter från 1990-talet, särskilt säsongen 1997-99. Vi förväntar oss att Chelseas nya hemmadräkt 2023-2024 lanseras snart, troligen utan en sponsor. Skulle du vara glad om detta hände? Låt oss veta i kommentarerna.
Chelsea tröjor hemmadräkt för säsongen 23-24 släpptes idag. Den gjordes av Hummel och kommer att bäras i nästa säsongs turnering. Hummel Southampton FC 2023-2024 bortaskjorta har en mycket enkel vit design med en blågrön/turkos sekundärfärg för V-formen, logotypen och V-ringningen. Tröjan verkar också ha en foderstruktur, även om det inte kan bekräftas på det här fotot. Tillverkad av Bumblebee. Vad är dina tankar om Southampton bortadräkt? Berätta för oss i kommentarerna.

Comments
@socialvkay Code Github Our telegram